+Lichaamszeep

Onze Zaanse zepen zijn gemaakt van pure 100% natuurlijke ingrediënten geurige verse bloemen, fruit, en kruiden met een mix van rijke boters en oliën o.a chocolade achtige cacaoboter, zijdezachte sheaboter en zoete amandelolie, etherische olie melanges van zuivere en puur natuurlijke ingrediënten. Geurige bloemen, fruit, heilzame kruiden, oliën en rijk aan cacao. Ze zijn samengesteld om uw huid te verzorgen en te verzachten, rekbaar en glad te houden en te hydrateren.

Onze Zaanse Zepen en cosmetica producten zijn Vegan duurzaam en met de handgemaakt. Op de Zaanse Schans in de Zeepziederij en in onze Zaanse kleinschalige zeep loods. En kunnen daarom af en toe iets afwijken in kleur, vorm en gewicht.

Al onze producten zijn 100% Natuurlijk dus vrij van Chemicaliën en Synthetische stoffen zoals Parabenen en Sulfaat. We gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen en geuren van etherische oliën. We gebruiken geen Palmolie. Onze honden zeep is alleen op honden getest en niet op andere dieren. De zepen en pakketten hebben een Plasticvrije verpakking. De Natuurlijke Zaanse Zeep zeep reinigt je huid op een milde zachte wijze