+Workshops

verjaardag, bedrijfsuitje, dagje uit

Je kunt bij ons natuurlijke Zaanse Vegan Bio Body Butter maken. Op basis van cacao boter. Voor een heerlijke zachte verzorgde huid. Gemaakt in een van de prachtige authentieke ruimtes op de Zaanse Schans. We kunnen naast de workshop een compleet verzorgd dagdeel of hele dag op maat maken. Indien gewenst met lunch of diner op en nabij de Zaanse Schans. Neem contact op voor de verdere mogelijkheden en offertes. Ook geeft Anke bij ons de eerste twee zondagen van de maand kaarsen maak workshops van 13.00 uur tot 16.00 uur voor € 7,50 per persoon. Voor deze workshop hoeft u niet te reserveren tenzij u met een grotere groep wilt komen.

+Workshops

VERJAARDAG, BEDRIJFSUITJE of een DAGJE UIT

Voor je vrijgezellenfeest, team uitje, verjaardag, familiedag, babyshower. Of dagje uit. Je kunt bij ons natuurlijke Zaanse Vegan Bio Body Butter maken. Op basis van cacao boter. Voor een heerlijke zachte verzorgde huid. Gemaakt in een van de prachtige authentieke ruimtes op de Zaanse Schans.

We kunnen naast de workshop een compleet verzorgd dagdeel of hele dag op maat maken. Indien gewenst met lunch of diner op en nabij de Zaanse Schans.

Neem contact op voor de verdere mogelijkheden en offertes. Ook geeft Anke bij ons de eerste twee zondagen van de maand kaarsen maak workshops van 13.00 uur tot 16.00 uur voor € 7,50 per persoon. Voor deze workshop hoeft u niet te reserveren tenzij u met een grotere groep wilt komen.